Sketch style tattoos

Schets stijl tatoeages hebben die unieke ‘getekende’ uitstraling, die vaak is gekoppeld aan de kunstenaar’s voorbereidende tekeningen.

Je kent ze wel, die tekeningen met grof opgezette lijnen die doorgaan wanneer slechts een gedeelte van zo’n lijn eigenlijk nodig was.Nou blijkt het dat ze  vrij interessante tatt oo designs geven wanneer goed uitgevoerd. Schets stijl tatoeages zijn (nog) niet zo populair als, laten we zeggen, aquarel ontwerpen.Terwijl tal van artiesten schets stijl tatoeages zo nu en dan maken – misschien op verzoek van een klant -, slechts één artiest heeft de stijl écht omarmd.

Voorbeeld: Inez Janiak

Ontmoet Inez Janiak. Een übergetalenteerde Poolse kunstenaar die voortdurend verbluffende, vernieuwende sketch style tattoos creëert, die je echt gezien moet hebben om te geloven. Ook zijn er een paar andere stukken door top notch artiesten Frank Carillho, Kamil Mokot, en meer online te vinden. Geniet ervan!

Ook hebben?

Wil je weten wat Art & Ink voor je kan betekenen voor wat betreft tattoo-ontwerp, of wil je een afspraak maken om je unieke tattoo te laten maken en te zetten? Maak nu een afspraak! Mail: artandinkgallery@gmail.com