Bekijk je jas of tas eens met een andere blik en geef ze een nieuw leven!
Tijdens deze workshop pimp je je eigen jas/tas en geef je ze een compleet nieuw uiterlijk met een k(l)eur (een uitgebreide collectie) aan Artist quality spuitbussen, markers, knipsels, sjablonen etc. Nergens te koop en super origineel! Je kunt als je dat wilt een ontwerp tijdens de workshop overnemen op je meegenomen item. Een leuke, creatieve, ontspannen workshop waarbij je, vol trots, aan het einde van de dag je eigen vertrouwde kledingstuk(onherkenbaar) mee naar huis neemt!

Prijs: € 45,= p.p. (dit is inclusief uitleg van de aanwezige materialen, gebruik van de materialen, koffie, thee en iets lekkers). Tijdsduur: ongeveer 2 uur – Aantal deelnemers; minimaal 2 en maximaal 4 personen;
– We vragen een aanbetaling van 50% ter bevestiging van de workshop. Dit wordt uiteraard verrekend met het totale workshop bedrag. U kunt tot 48 uur voor de workshop zelf kosteloos cancelen.
Zelf meenemen:
– 1 of 2 items om te pimpen
Contact E-mail: artandinkgallery@gmail.com | Web: artandinkgallery.com / latashart.wordpress.com

https://allevents.in/arnhem/workshop-urban-art-on-fashion/591981287674151#