Geometric Tattoos

Geometrische tatoeages lijken te blijven groeien in populariteit!

Waarschijnlijk omdat ze worden beschouwd als heilig, een tatoeage met ware betekenis. Plus het feit dat je niet kunt ontkennen dat ze echt wel heel cool zijn!

Onze ledematen bestaan uit gewelfde vlakken en lijnen die meestal vervormd worden voor onze ogen. Dus, geometrische tatoeages vragen veel technische vaardigheden van de tattoo artist – slechts één lijn die niet recht is… is ontzettend zichtbaar. Ben je een freak die van symmetrie en perfectie houd, zorg er dan voor dat je meer dan tweemaal het ontwerp controleert voordat je het vast legt met inkt! Maar als je relaxter bent, kun je je geluk niet op met geometric tattoos. Zonder betekenis zijn ze al puur decoratief, en ze kunnen zowel epic als delicaat, afhankelijk van de grootte en de dikte van de lijnen, zijn. Wanneer je iets minimalistisch of discreets wilt -ga voor stippen, grafisch en linework. Wil je iets stoerders? Blackwork en kleuren zijn iets voor jou! En natuurlijk ook de opties voor 3D tatoeages.

Als je kijkt naar een geometrische tatoeage vindt je meestal één of andere vorm van patroon welke terug komt in het ontwerp. Soms is een thema consequent in de tattoo. Een geometrische tatoeage heeft meestal één ontwerp, meestal een vorm, die wordt herhaald om een specifiek ontwerp te maken. Het is een doorlopend patroon dat nauwkeurig is en gedetailleerd. Geometrische vormen zijn meestal repeterende vormen die een willekeurig aantal zijden heeft en in de wiskunde kunnen worden beschreven.

Tattoos m et geometrische vormen geven betekenis en bouwstenen voor het ontwerp en maakt het tot ongelooflijk inspirerende ontwerpen.Art & Ink denkt graag met je mee bij het ontwerpen van een uniek en persoonlijk design van jouw tattoo! Mail nu naar: artandinkgallery@gmail.com